Ceremoninë e shpërndarjes së bursave për nxënësit e ekselencës

Bashkia e Korçës organizoi sot në ambientet e Hotel Grand ceremoninë e shpërndarjes së bursave për nxënësit e ekselencës.
Në këtë aktivitet ishin të pranishëm kryetari i bashkisë, drejtorë të shkollave, prindër të fëmijëve.
Medreseja e Korçës kishte 11 nxënës të ekselencës të cilët nga ana e kryetarit u shpërblyen me certifikata dhe bursa të cilat i ndan bashkia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *