Çmimet e Olimpjades Ndërkombetare të Turqishtes!

Sot i janë dhënë cmimet e olimpjadës ndërkombetare të turqishtes nxënësve fitues. Cmimet janë dhuruar nga zv.drejtori i Medresesë Tiranë dega vajza z.Nihat Aksu dhe zv.drejtoresha znj.Myrvete Kali. Këto nxënëse morën cmime në kategori të ndryshme të olimpjadës.

Në kategorinë e Poezisë Anisa Cenaj ka marrë medalje argjendi. Jorilda Kaba ka marrë medalje ari në kategorinë e Të Folurit.

Në kategorinë e Gramatikës nxënësja Denisa Rama ka marrë gjithashtu medalje ari, ndërsa Elidona Uka ka marrë medalje bronxi në kategorinë e Përparuar.

Cmimet e Olimpjades Nderkombetare te Turqishtes (1) Cmimet e Olimpjades Nderkombetare te Turqishtes (2) Cmimet e Olimpjades Nderkombetare te Turqishtes (3) Cmimet e Olimpjades Nderkombetare te Turqishtes (4)