Darkë me Miq

Medreseja e Korçës shtroi sot më datë 07.02.2014 një darkë për miqtë dhe vëllezërit myslimanë te Xhamisë së Re.
Myftiu i Korçës dhe folësit e tjerë theksuan rëndësinë e këtyre takimeve të cilat shtojnë vëllazërimin dhe bashkimin midis myslimanëve.

Darke_me_Miq (1) Darke_me_Miq (2) Darke_me_Miq (4) Darke_me_Miq (5)