“Dhe ti mund të bësh diçka” vazhdon rrugetimin …

Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë.
Nisur nga kjo ide, si edhe bindja se ndryshimi fillon nga vetja në radhë të parë, nxënësit e klubit “Dhe ti mund të bësh diçka” në Medresenë e Elbasanit kanë filluar sëfundmi një nismë për t’i ardhur çdo javë në ndihmë çdo një familjeje në nevojë.
Gjatë kësaj fundjave ata vizituan një familje në lagjen “ Aqif Pasha ”në Elbasan ku ndanë disa moment të ngrohta me ta duke i ndihmuar edhe me disa dhurata modeste.
Motoja e nxënësve është: Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë.

“Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (1) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (2) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (3) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (4) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (5) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (6) “Dhe ti mund te bësh dicka” vazhdon rrugetimin (7)