Dhënja e çmimit, nxënësit të klasës së 8-të

Klajdi Laze është nxënës në klasën e tete në shkollën 9-vjeçare “28 Nëntori” Kuçovë. Ai mori pjesë në olimpiadën e matematikës, që u realizua nga Medreseja e Beratit dhe ku u rradhit në vendet fituese. Dëshira e tij ishte shumë e madhe që të merrte pjesë në ditën e ceremonisë së dhënies së çmimeve, por për shkak të disa problemeve nuk pati mundësi, dhe për këtë ishte mërzitur.

Medreseja e Beratit e vizitoi Klajdin në shkollën ku ai po studion. Gjithashtu  i dhuruan edhe çmimin e Olimpiadës. Drejtoresha e shkollës 9-vjeçare “29 Nëntori” znj. Mjaftore Dhimitri, falenderoi Medresenë e Beratit për realizimin e olimpiadës dhe për vizitën e tyre.

 

Dhenja e cmimit, nxenesit te klases se 8-te (1) Dhenja e cmimit, nxenesit te klases se 8-te (2) Dhenja e cmimit, nxenesit te klases se 8-te (3) Dhenja e cmimit, nxenesit te klases se 8-te (5)