Dita e Kultures Turke ne Medrese

Me datë 27 shkurt 2013 në shkollën tonë për javën e turqishtes u realızua “dita e kulturës turke”.Në program u bë një ekspozite që i përkiste kulturës turke.Në gjuhën turke dhe shqipe në stenda të ndryshme ishin paraqitur fjalë të njejta, dhe në qoftë se një nxënës dinte 20 prej tyre i dhurohej një dhuratë simbolike.Në program kishte lojra të ndryshme me fjalë.

Për ushqimet tradicionale turke si lahmaxhun, bakllava, içli köfte etj. Nxënësit shfaqën një interes të admirueshëm.Nxënësit bënë çaje dhe kafe Turke dhe qerasën nxënësit dhe mesuesit e tjerë.Për javën e Turqishtes aktivitetet s’do kenë të sasur.