Dita e Kurban Bajramit & Shpërndarja e Kurbanëve

Medreseja e Elbasanit , sikurse cdo vit organizioi shpërndarjen e mishit të Kurbanit për familjet ne nevojë. Ky aktivitet tashmë është aktivitet tradicional dhe ndërlidhet me festën e Kurban Bajramit. Shkolla shperndau kurban per fqinjet, miq dhe njerez te afert me shkolle.

Paketat e kurbaneve u janë shpërndarë, të varfërve, familjeve të policëve të rënë në detyrë, fqinj, si dhe njerëzve të tjerë në nevojë.

Mbledhja dhe shpërndarja e Kurbaneve është organizuar nga Medreseja e Elbasanit. Mishi i kurbanit ne qytetit e Elbasanit dhe rrethinat e tij, u shpernda per 850 familje.