Dita e Kurban Bajramit

Një traditë e cila ka ekzistuar, vazhdon së ekzistuari dhe me një besim te plotë. Si çdo vit tjetër Medreseja “LIRIA” Elbasan i vjen në ndihmë familjeve të varfëra e në nevojë në mënyrë që të gjithë së bashku, të arrijmë disa copëza lumturie të kësaj dite të begatë. Rreth 500 pako janë shpërndarë përzemërsisht nga klasat e 10, 11 dhe 12 të shkollës, shoqëruar nga mësuesit kujdestar. Medreseja “LIRIA” Elbasan uron të gjithë besimtarët mysliman festën e Kurban Bajramit dhe shpreson të ketë përcjellur në çdo familje Elbasanase doza dashurie, mirësie, sinqeriteti dhe mbi të gjitha vëllazërie me njëri –tjetrin!

Dita e Kurban Bajramit (2) Dita e Kurban Bajramit (3) Dita e Kurban Bajramit (4) Dita e Kurban Bajramit (5) Dita e Kurban Bajramit (6) Dita e Kurban Bajramit (7) Dita e Kurban Bajramit (8) Dita e Kurban Bajramit (9) Dita e Kurban Bajramit (10) Dita e Kurban Bajramit (12) Dita e Kurban Bajramit (13) Dita e Kurban Bajramit (15) Dita e Kurban Bajramit (16)