Dita e parë e shkollës për vitin shkollor

Më datë 15/09/2014 Medreseja e Korçës organizoi programin festiv për fillimin e vitit të ri shkollor. Programi filloi me himnin kombëtar dhe më pas në fjalën e ti përshëndetëse drejtori i kësaj shkolle z. SAMI IKIZ mes të tjerave uroi nxënësit për një vit të mbarë shkollorë duke ju uruar sukses dhe mësim të mbarë të gjithë nxënësve, gjithashtu uroi nxënësit që kan zgjedhur pikërisht Medresen e Korçës për të vazhduar mësimet e tyre.
Fjalim përshëndetës mbajti edhe nëndrejtori i Medresesë së Korçës.

Dita e pare e shkolles per vitin shkollor (2) Dita e pare e shkolles per vitin shkollor (3) Dita e pare e shkolles per vitin shkollor (4) Dita e pare e shkolles per vitin shkollor (5)