Dita e Veres (Foto Lajme)

Shkolla e Mesme Medreseja “Liria” Cerrik, festoi sot se bashku me popullin e Elbasanit festen e Dites se Veres.

Elbasan (7)

Ne Pallatin e sportit “Tomorr Sinani” ne panairin e 16-te 2013, shkolla jone pasqyroi veprimtarine e saj mesimore edukative ne nje nga pavionet e ktij panairi. Ky pavion u vizitua nga mijera qytetar te cilet shfaqen interesim te vecante per shkollen tone.Pavjoni u vizitua nga shume drejtues te larte te shtetit dhe te shoqerise shqiptare.

Elbasan (22)

Erdhen dhe na vizituan mes shume te tjerve Kryetarja e Kuvendit te Shqiperise Znj. Jozefina Topalli.

Bashke me te ishte dhe ministri i mbrojtjes Z. Arben Imami. Ishin gjithashtu Zv/Kryetari i Kuvendit te Shqiperise Z. Ardjan Turku , Deputetet Luciano Boci, Adriana Gjoni, Prefekti i Elbasanit Z. Shefqet Deliallisi, Ish Prefektja e Elbasanit Mimoza Hasekiu, Keshilltari i kryeministrit per arsimin Bardhul Musaj , Kryetari Bashkise Cerrık Servet Duzha e shume te tjere. Na vizituan perfaqsuesues te larte te Qeverise shqiptare, Zv/Kryeministri Edmond Haxhinasto i shoqeruar nga bashkepunetoret e tij.

Elbasan (30)

Ne kete dite feste ne pavionin tone ishte i pranishem dhe Kryetari i Partise Socialiste te Shqiperise Z. Edi Rama i shoqeruar nga kryetarja e Partise Socialiste per Elbasanin Znj. Luljeta Arapi, nga Kryetari i bashkise se Elbasanit Z Qazim Sejdini, Deputeti Ilir Bejtja etj.

Erdhen edhe personalitete te tjera nga fusha te ndryshme te jetes shoqerore.

Elbasan (34)

Ne te gjitha keto vizita, ata u priten nga drejtori i shkolles Z. Yakup Şahin dhe nje pjese e stafit te tij. Ata i shprehen Z. Yakup konsideratat me te larta dhe vleresimet me te mira per punen e shkolles, per arritjet e larta qe ajo ka ne aspektin mesimor edukativ duke e renditur ate si nje nga shkollat model ne Republiken e Shqiperise.

Medreseja elbasanit

Drejtori i Shkolles Zyakup Şahin i falenderoj ata dhe premtoi se ne shtatorın e ketij viti shkolla Medreseja “Liria” do ta ushtroj veprimtarine e saj mesimore educative ne qytetin e Elbasanit dhe se arritjet e saj do te jene akoma me te larta ne dobi te shoqerise shqiptaret.