Dita e verës në Qytetin e Elbasanit

Në kuadër të festimeve të Ditës së Verës Medrese “Liria” hapi nje stendë promovimi në panairin e organizuar në pallatin e sportit të Elbasanit, i cili u vizitua nga mijëra vizitorë të këtij qyteti. Panairi u vizitua gjithashtu nga personalitete të ndryshme të vendit tonë si Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, Kryetari i partisë demokratike Z. Lulzim Basha, prefekti i qarkut të Elbasanit Z. Arben Kamami, kryetari i bashkisë Elbasan Z. Qazim Sejdini, deputetë në kuvendin e Shqipërisë, të cilët u ndalën në stendën e shkollës sonë dhe shprehen vlersimet e tyre. Gjatë ndalesës së tij Z.Edi Rama pa nga afër projektet e përgatitura nga nxënësit tanë si dhe i shprehu vlersimet e tij drejtorit të shkollës Z. Jakup Shahin për arritjet. Pas kësaj, nxënësi i shkollës sonë Ahmed Samuri i dhuroi Z. Edi Rama një pikturë ku paraqitej portreti i tij i vizatuar me laps.

Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (1) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (2)  Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (4) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (5) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (6) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (7) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (8) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (9) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (10) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (11) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (12) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (13) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (14) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (15) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (16) Dita e veres ne Qytetin e Elbasanit 2015 (17)