Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Medreseja e Korçës ka organizuar sot më datë 19.02.2014 një aktivitet në lidhjen me Ditën Botërore të Gjuhës Amtare (21 Shkurt, e shpallur nga UNESKO ). Në aktivitet morën pjesë shumë miq e dashamirës të shkollës.
Poezitë, këngët dhe drama për gjuhën Shqipe të interpretuara në mënyrë të shkëlqyer nga nxënësit tanë na e shtuan dashurinë ndaj gjuhës tonë dhe gjithashtu na kujtuan edhe njëherë rëndësinë e ruajtjes së gjuhës Shqipe.
I falenderojmë organizatorët dhe iu urojmë suksese të mëtejshme nxënësve tanë..

 

Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (1) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (2) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (3) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (4) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (6) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (7) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (8) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (9) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (11) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (12) Dita_Nderkombetare_e_Gjuhes_ Amtare (14)