Dita Pi

Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne kete date me 14 Mars 2012 organizuam nje program ne nder te saj.  Kjo shkronje greke ka  “kontribuar ” ne shume formula e ne shume gjetje matematike,  prandaj ne organizuam nje feste  madheshtore per kete shkronje.

Per kete dite u pergatiten shum projekte  te cilat na ndihmojne te njohim me shume Pi dhe gjithashtu nje shume llojshmeri ushqimesh duke i zbukuruar ose duke i bere ne formen e Pi. U zhvilluan shume lojra  dhe konkurse ne te cilat moren pjese te gjithe nxeneset e shkolles se mesme dhe qe te gjithe u zbaviten dhe kaluam nje dite ndryshe nga te tjerat me me shume gezim e ne nje ndricim te bukur te diellit qe na shoqeron gjate gjithe dites.

/Fondacioni Sema