Dreka e Kurban Bajramit me qendren “Lira” Berat

Nga Medreseja e Beratit

Me rastin e festes se Kurban Bajramit stafi i Medresese se Beratit vizitoi qendren rezidenciale “Lira” Berat dhe pergatiti nje dreke me mishin e kurbanit. Ne kete dreke mori pjese dhe Kryetari i Bashkise se Beratit, z. Fadil Nasufi. Mesuesit pane nga afer femijet dhe punonjesit e qendres. Drejtoresha e qendres rezidenciale shprehu falenderimin dhe mirenjohjen e saj per viziten e Medresese se Beratit.