Dreka e Kurban Bajramit me qendren “une jam si ju” Berat

Nga Medreseja e Beratit

Me rastin e festes se Kurban Bajramit stafi i Medresese se Beratit vizitoi qendren rezidenciale “Une jam si ju” Berat dhe pergatiti nje dreke me mishin e kurbanit. Mesuesit pane nga afer femijet dhe punonjesit e qendres. Drejtori I qendres rezidenciale shprehu falenderimin dhe mirenjohjen e tij per viziten e Medresese se Beratit.