Drekë me Futbollistët e Ekipit “Tomori”

Medreseja e Beratit organizoi një drekë në shenjë mirënjohje për futbollistët e skuadrës së qytetit të cilët ditën e dielë në orën 16:00 do të përballen me skuadrën e “Naftëtarit”në Berat.
Në fjalën e tij, drejtori i Medresesë “Vexhi Buharaja”Berat, z. Ilyas Karagoz falënderoi të gjithë ekipin për vizitën dhe shprehu mirënjohjen dhe mbështetjen e tij për këtë ekip.
Medreseja e Beratit i uron sukses dhe fat ekipit të qytetit.

Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (1) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (2) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (3) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (4) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (5) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (6) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (7) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (8) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (9) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (10) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (11) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (12) Dreke me Futbollistet e Ekipit “Tomori” (13)