Dua (Lutje) për Viktimat në Soma të Turqisë

Medresetë e Shqipërisë shpreh ngushëllimet për familjarët e tragjedisë në Turqi për personat e vdekur, falja dhe mëshira e zotit qoftë për ta, shërim sa më të shpejtë për të plagosurit dhe durim për familjarët e viktimave. Zoti na ruajt nga fatkeqësi të tjera.
Nxënësit e shkollës sonë u lutën dhe lexuan Kuran për personat që humbën jetën në këtë tragjedi…

Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (10) Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (12) Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (15) Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (145)

Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (3)Dua (Lutje) per Viktimat ne Soma te Turqise (4