Ekskursion në Berat nga Medreseja e Cërrikut

Mbas eksursionit në Dardhë të Korçës Klasa 10 C e shkollës sonë organizoi eksursionin e radhës në qytetin antik të Beratit. Në këtë qytet antik gjithashtu ndodhet dhe Medreseja e Beratit. Pasi u informuam rreth qytetit antik, ne vizituam Medresenë,Kalanë dhe disa nga Xhamitë e vjetra të Beratit. Patëm mundësine që të hanim mëngjesin dhe drekën në Medresenë e Beratit. Dhe së fundmi pasi bëmë disa fotografi u nisëm sërish për në shkollën tone të dashur.