Ekskursion në Berat

Klasat 11 – A & 11 –B të medresenë së Elbasanit organizuan ekskursionin e radhës në qytetin antik të Beratit . Pasi u informuam rreth qytetit antik, ata vizituan Kalanë dhe disa nga Xhamitë e vjetra të Beratit, ku edhe bënë disa fotografi dhe më pas u kthyen përsëri në shkollën e tyre të dashur.

Eskursion ne Berat (1) Eskursion ne Berat (2) Eskursion ne Berat (3) Eskursion ne Berat (4) Eskursion ne Berat (5) Eskursion ne Berat (6) Eskursion ne Berat (7) Eskursion ne Berat (10) Eskursion ne Berat (11) Eskursion ne Berat (12) Eskursion ne Berat (13) Eskursion ne Berat (14) Eskursion ne Berat (15) Eskursion ne Berat (16) Eskursion ne Berat (17) Eskursion ne Berat (18) Eskursion ne Berat (19) Eskursion ne Berat (20) Eskursion ne Berat (21) Eskursion ne Berat (22) Eskursion ne Berat (23)