Ekskursion Në Korçë

Zinxhirit te shetitjeve ne qytetin e Korces i bashkangjitet edhe shetitja e klases se 11-C me date 16/02/2013. Shetitja fillon qe ne mengjes me daljen nga shkolla. Pas ngrenjes se drekes ne Medresen e Korces kaluam ne Dardhe ku nxenesit kaluan nje kohe shume te bukur duke bere ski te gjithe se bashku. Ne darke u be shetitje neper qytetin e Korces dhe te nesermen ne mengjes pas nje dalimi te perkohshem ne Drilon u kthyem ne shkolle.