Eskursion ne Dardhe (Medreseja e Cerrikut)

Ne date 09. 02. 2013 ne shkollen Liria u zhvillua nje eskursion ne Dardhe per klasen e 10C .

Ne eskursion moren pjese 16 veta gjithsej.

Kur arritem ne medresene e Korces pushuam, hengrem drake, falem namazin e drekes , dhe u nisem per te bere ski.

Pasi beme ski, foto, lojera te ndryshme u kthyhem perseri ne medresene e Korces.

Kaluam naten ne medresen e Korces, te nesermen shetitem neper qytetin e Korces duke vizituar vendet me te bukura te Korces.

Dhe ne oren 1400 jemi nisur per ne shkollen tone te dashur.