Eskursion në Elbasan, Pogradec dhe Korçë

Ditën e premte dhe të shtune nxënësit e klasave të 10-ta të Medresesë së Beratit zhvilluan një vizitë dy ditore në qytetin e Pogradecit dhe të Korcës.
Pas një kafeje në Elbasan, nxënësit patën mundësinë të vizitonin pikat kryesore turistike të këtyre qyteteve dhe ditën e fundit organizuan një piknik
Këto janë disa nga momentet e eskursionit.

Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (1) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (2) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (3) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (4) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (5) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (6) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (7) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (8) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (9) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (10) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (11) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (12) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (13) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (14) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (15) Eskursion ne Elbasan, Pogradec dhe Korce (16)