Eskursion

Klasa e 10-të në Medresenë e Korçës organizoi eskursionin e parë për këtë vitë!Shëtitja u zhvillua në Tiranë-Shkodër ku nxënëset vizituan mjaft qëndra tregëtare ,si dhe vende turistike duke përfshirë ketu edhe kalanë e Shkodrës! Ishte një fundjavë mjaf e bukur për të njohur më mirë njëra-tjetrën!