Falenderimi për KKQ Berat

Fondacioni  SEMA  falenderon  përzemërsisht Kryetarin  e Këshillit të  Qarkut  Berat z: Petrit  Sinaj   për vlerësimin  që ka bërë për  Medresenë  e Beratit dhe  drjetorin e saj .

***

Flenderojmë, Prefektin ,Kryetarin e Bashkisë , Kryetarin  e Këshillit të Qarkut  Berat  për  vlerësimin që ju  bë  drejtorit të shkollës  sonë   z: Tolga  Kazan.

***

Fondacioni  SEMA Flenderon drejtorin e Medresesë së Beratit z: Tolga  Kazan dhe stafin pedagogjik të kësaj shkolle për përkushtimin me jetën e tyre për arsim dhe  edukim.