Roli i prindit në procesin e edukimit dhe arsimimit

/
nga Nuredin Nazarko Komuniteti i prindërve është një…

Si ta mësojmë fëmijën me namaz?

/
“Urdhërojini fëmijët tuaj me namaz kur të bëhen shtatë…

Edukimi fëmijëve, amanet hyjnor

/
Fëmijët janë pasuria dhe dhurata më e çmuar me të cilën…

Rëndësia e kujdesit të nënës në rritjen e fëmijës

/
Pothuajse të gjitha kafshët në tokë e fillojnë jetën e…

Stresi dhe depresioni zvogëlojnë trurin

/
Universiteti i “Yale” në Shtet e Bashkuara ka kryer një…

Si mund të bëhem nxënës i suksesshëm me pak studim?

/
Disa nxënës nuk arrijnë të kuptojnë arsyen e mosarritjes…

Si të trajtojmë xhelozinë mes fëmijëve

/
Xhelozia ndaj vëllait apo motrës së porsalindur është një…

Fiku, pema e parajsës

/
Përqindja e lartë e sheqernave natyrale në fiq do të sigurojë…

Nëse nuk mendoni veten, mendoni fëmijën!

/
Të gjithë e dimë dëmin që i shkakton shëndetit duhani i…