Sekreti i një lumturie bashkëshortore 40 vjeçare

Nga: Aisa Kokiçi Jeni të dashuruar pas bashkëshortes por…

Mungesa e hekurit ngadalëson trurin

Mungesa e hekurit ndikon negativisht në zhvillimin mendor dhe…

Shkaku i alergjisë, mungesa e mikroorganizmave të dobishme nëpër qytete

Alergjia, dhe rastet e astmës janë duke u shtuar me shpejtësi…

Rëndësia e folesë familjare

Përsosmëria e një kombi dhe një shoqërie nis nga familja,…

Foshnja

 Gruaja e re ishte magjepsur perballe bukurisë së foshnjës.…

Si ta mësoni fëmijënme pastërtinë?

 Fëmijët dhe të rinjtë kanë dëshirë tëbëjnë pak rrëmujë…

Sjellja e fëmijëve ndaj prindërve

Mënyra jonë familjare në shumëçka është larguar nga dispozitat…

Të ushqyerit sipas fesë dhe mjekësisë

  Që në fillimet e njerëzimit, praktikat dietetike janë…

Ilaçet e vazhdueshme nuk e kurojnë migrenën

Krizat e migrenës mund të lehtësohen dhe minimizohen me ndihmën…