Festa e 7-8 Marsit

Si çdo vit tjetër Medreseja e Tiranës edhe këtë vit organizoi një program festiv për ata njerëz të cilët shpërndajnë dije dhe dashuri në çdo hap të jetës së tyre.
Për të ndarë sadopak këto ndjenja dashurie dhe mirësie në këtë program festiv ishin të pranishëm prindër, drejtorë të shkollave të Qarkut dhe qytetit Tiranë, Drejtoresha e zyrës Arsimore Kamëz si dhe Drejtoresha e Drejtorisë Arsimorë Qarkut Tiranë znj. Eglantina Metani.
Drejtori i Medresesë z. Ömer Çalış mbajti një fjalim ku uroi të gjithë mësuesit dhe nënat që mbajnë mbi supe një mision kaq të shtrenjtë. Pas fjalimit të z. Ömer Çalış mbajti një fjalim edhe znj. Metani ku përcolli urimet më të përzemërta për gjithë të pranishmit.

Festa e 7-8 Marsit (1) Festa e 7-8 Marsit (1a) Festa e 7-8 Marsit (2) Festa e 7-8 Marsit (3) Festa e 7-8 Marsit (4) Festa e 7-8 Marsit (7) Festa e 7-8 Marsit (8) Festa e 7-8 Marsit (10) Festa e 7-8 Marsit (11) Festa e 7-8 Marsit (13) Festa e 7-8 Marsit (16) Festa e 7-8 Marsit (17) Festa e 7-8 Marsit (19) Festa e 7-8 Marsit (22) Festa e 7-8 Marsit (27)