Festa e 7-8 marsit në medresenë e Elbasanit

Me rastin e 7-8 marsit Medreseja e Elbasanit “ Liria ” organizoi një program artistik i përgatitur nga nxënësit e shkollës. Në të nuk munguan recitimet, këngët, reportazhet, intervistat si dhe videoklipet e shkurtra që lidheshin me figurën e mësuesit dhe të prindërve. Për të ndarë sadopak këto ndjenja dashurie dhe mirësie në këtë program festiv ishin të pranishëm prindër, mësues etj.

Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (1) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (2) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (3) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (4) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (5) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (6) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (7) Festa e 7-8 marsit ne medresene e Elbasanit  (8)