Festa e 7-8 marsit

Me rastin e 7-8 marsit Medreseja e Elbasanit “ Liria ” organizoi një program artistik i përgatitur nga nxënësit e shkollës. Në të nuk munguan recitimet, këngët, reportazhet, intervistat si dhe videoklipet e shkurtra që lidheshin me figurën e mësuesit dhe të prindërve. Për të ndarë sadopak këto ndjenja dashurie dhe mirësie në këtë program festiv ishin të pranishëm prindër, mësues etj.

Festa e 7-8 marsit Elbasan (1) Festa e 7-8 marsit Elbasan (2) Festa e 7-8 marsit Elbasan (3) Festa e 7-8 marsit Elbasan (4) Festa e 7-8 marsit Elbasan (5) Festa e 7-8 marsit Elbasan (6) Festa e 7-8 marsit Elbasan (8) Festa e 7-8 marsit Elbasan (9) Festa e 7-8 marsit Elbasan (10) Festa e 7-8 marsit Elbasan (12) Festa e 7-8 marsit Elbasan (13)