Festa e Kur’anit

Një aktivitet festiv është zhvilluar sot në ambjentet e Pallatit të Kulturës ”Kavaljon” me rastin e mësimit të Kur’anit nga ana e nxënësve të klasave të 10ta të shkollës sonë.Të ftuar të shumtë na nderuan me pjesmarrjen e tyre,nënkryetarët e bashkisë Kavajë,Myftiu I kavajës,Nënkryetari I Komunitetit Musliman,pedagogë të departamentit të shkencave islame të Universitetit “Beder” si dhe mësues e prindër duke plotësuar një mozaik kulture e vlerash edukative.

Programi u hap me fjallën e Allahut atë për të cilin ishim mbledhur Kuranin e Madherishëm,vazhdoi me fjalë përshëndetëse nga të pranishmit gjithashtu dhe kori dhuroi një atmosferë të këndshme muzikore duke performuar direkt ilahi të ndryshme.Nuk munguan as poezitë për Profetin Muhamed a.s.

Në fund u ndanë edhe çertifikatat nxnësve të cilët kishin lumturi në zemrat e tyre të cilën nuk ishte e vështirë ta dalloje në sytë dhe buzëqeshjet e tyre…

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC