Festa e Kurban Bajramit në medresetë

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Medresetë në bashkëpunim me Myftinitë pritën urimet dhe vizitat e qytetarëve në ambjenetet e medreseve. Urime për paqe, begati dhe mirësi në këtë ditë të shënuar kanë përcjellë edhe krerët e besimeve fetare, pushtetit vendor, partive politike, institucioneve dhe besimtarë të shumtë. Për të përcjellë mesazhet e urimit të kësaj dite të shenjtë për besimtaret myslimanë, ishin të pranishëm kryetar të Bashkisë, prefekt, deputet, përfaqësues të komuniteteve fetare, gazetarë, përfaqësues të institucioneve të ndryshme dhe të shoqërisë civile.

Fondacini Sema uron gjithë qytetarët shqiptarë Gëzuar Kurban Bajramin!

festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-1 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-2 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-3 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-4 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-5 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-6 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-7 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-8 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-9 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-10 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-11 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-12 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-13 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-14 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-15 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-16 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-17 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-18 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-19 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-20 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-21 festa-e-kurban-bajramit-ne-medresete-2016-2017-22