Festa e Kurban Bajramit

Me rastin e festes se Kurban Bajramit Medreseja e Kavajës priti vizita. Medresene e vizituan kryetari i bashkise, prefekti, gazetare, intelektual si dhe prinder. Vizitoret uruan stafin e shkollës si dhe besimtaret per bajramin. Medreseja e Kavajës uron te gjithe besimtaret dhe shqiptaret per një vit te mbarë.

SONY DSC SONY DSC  SONY DSC SONY DSC