Festa e Mësuesit

Me rastin e festës kombëtare të mësuesit, Medreseja Liria organizoi një program festiv. Në programin e përgatitur nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës u shfaqën recitime, këndime si dhe aktrime te nxënësve. Pjesëmarrësit ngelen të kënaqur nga programi. Në fjalën e tyre drejtori i shkollës z. Yakup Şahin si dhe zv. Kryetari i Komunitetit Mysliman z. Gazment Aga folën për rolin e mësuesit ne shoqërinë shqiptare dhe në fenë Islame.

Festa_e_Mesuesit 7-Mars (1) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (2) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (3) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (4) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (5) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (6) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (7) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (8) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (9) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (10) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (11) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (14) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (15) Festa_e_Mesuesit 7-Mars (16)