Festa e pavarësisë në Medresenë e Tiranës

Sot me datë 27.11.2012 u zhvillua program për festën e pavarësisë nga nxënësit

e Medresese se Tiranes. Kjo dite ishte shume e vecante nga ditet e tjera. Ishte e

tille per arsye se te te gjithe nxenesit pati nje entuziazem te madh ne lidhje me

kete feste te vecante. Si asnjehere me pare e gjithe Medreseja e Tiranes jehonte

 nga brohoritmat e kengeve patriotike. Një organizim shumë I vecantë nga

nxënësit e shkollës sonë. Ata ishin shumë të përkushtuar dhe të emocionuar.

 Gjatë programit festiv pati edhe pjesmarrës nga mediat më të njohura.