Festa e Pavarësisë

Me rastin e festës së Pavarësisë shkolla jonë organizoi program festiv. Programi u përgatit nga nxënësit dhe mësuesit e shkollës. Nxënësit kënduan këngë dhe recituan pjesë patriotike. U shfaqën disa nga fragmentet historike dhe kërcime të trevave të ndryshme të Shqipërisë. U prezantuan dhe veshja të krahinave të ndyshme shqiptare. Morën pjesë pridër dhe nxënës të shkollave 9-vjecare të kavajës. Shkolla uron Gëzuar Festën e Pavarësisë dhe falenderon nxënësit bashkë me mësuesit për programin.

Festa e Pavaresise (1) Festa e Pavaresise (2) Festa e Pavaresise (3) Festa e Pavaresise (4) Festa e Pavaresise (5) Festa e Pavaresise (6) Festa e Pavaresise (7) Festa e Pavaresise (8) Festa e Pavaresise (9) Festa e Pavaresise (10)