Festa e Turqishtes dhe Anglishtes

Klasat e 10-ta festuan mbarimin e librave për semestrin e parë në lëndën e anglishtes dhe turqishtes. Me këtë rast nxënësit dhe mësuesit pren tortën e suksesit. Nxënësve i urojme një semestër sa me te suksesshëm.

Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (1) Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (2) Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (3)  Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (6) Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (7) Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (8) Festa_e_Turqishtes_dhe_Anglishtes (9)