Festat e Nëntorit në Medresenë e Tiranës

Në kuadër të Festave të Nëntorit Medreseja e Tiranës organizoi një program festiv. Në këtë aktivitet morën pjesë stafi pedagogjik i medresesë dhe nxënës të shkollës. Këngët e kënduara dhe vjershat e recituara nga nxënëset e medresesë ishin shprehia më e mirë e atdhedashurisë dhe e ndjenjës patriotike.

Festat e Nentorit ne Medresene e Tiranes (2) Festat e Nentorit ne Medresene e Tiranes (3) Festat e Nentorit ne Medresene e Tiranes (4) Festat e Nentorit ne Medresene e Tiranes (5) Festat e Nentorit ne Medresene e Tiranes (6)