Festim me rastin e 7-8 Marsit në Medresen e Korçës

Më 5 Mars 2015,në Medresenë e Korçës u zhvillua një program festiv me rastin e festave të 7 dhe 8 Marsit. Programi filloi me fjalët përshëndetëse të drejtorit të Medresesë Z. Sami Ikiz,Prefektit të Qarkut Korçë Z. Ardit Konomi si dhe Kryetarit të Bashkisë Korçë Z. Sotiraq Filo. Në program morën pjesë përfaqësues institucionesh,prindër si dhe nxënësit e Medresesë. Gjatë programit u recituan vjersha dhe u kënduan këngë në lidhje me të dyja festat. İ falenderojmë për pjesëmarrjen dhe urojmë të gjithë arsimtarët dhe nënat ‘’Gëzuar Festat’’.

Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (3) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (4) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (5) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (6) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (7) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (8) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (10) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (11) Festim me rastin e 7-8 Marsit ne Medresen e Korces (12)