Festim për 100 Orë Mësimi të Gjuhës Turke në Medresenë e Beratit

Klasat e dhjeta vazhdojnë rrugëtimin e tyre në gjuhën Turke. Pikërisht sot u mbushën plot 100 orë mësimi nga fillimi i këtij rrugëtimi. Nxënësit e festuan këtë ‘100 Orar’ bashkë me mësuesin e tyre të Turqishtes..

I përgëzojmë nxënësit për arritjet dhe iu urojmë suksese në vazhdim!

Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (9) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (8) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (7) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (6) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (4) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (3) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (2) Festim per 100 Ore Mesimi te Gjuhes Turke ne Medresene e Beratit (1)