Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit me një program artistik të organizuar nga nxënësit e shkollës për këto festa. Pjesëmarrësve ju prezantuan poezi, këngë , dramatizim dhe video historike kushtuar 28-29 nëntorit duke vënë në pah përpjekjet e patriotëve shqiptarë e në veçanti duke përfshirë dhe kontributin e klerikëve myslimanë në Pavarësinë e Shqipërisë, gjithashtu trimërinë e dëshmorëve të kombit tonë për Çlirimin e Shqipërisë.

festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-1 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-2 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-3 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-4 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-5 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-6 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-7 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-8 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-9 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-10 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-11 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-12 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-13 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-14 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-15 festimi-i-festave-te-28-29-nentorit-ne-medrese-liria-elbasan-16