Festivali i Letërsisë në Medresenë e Tiranës

Është zhvilluar gara edhe për dy nga pesë kategoritë e festivalit të letërsisë, pikërisht ajo e poezisë dhe e këngës popullore. Nxënësit pjesëmarrës në këtë festival kanë paraqitur poezitë dhe këngët e tyre përpara jurisë së këtij festivali. Nxënësit fitues në kategori për poezi dhe këngë popullore do të konkurojnë edhe njëherë në fazën finale për të shpallur fituesit e kësaj gare.

Finalja do të zhvillohet më datë 26.02.2016 ku do të jepen cmimet për të gjithë fituesit.

Medreseja e Tiranës falenderon nxënësit për pjesëmarrjen dhe i uron atyre suksese!

Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (1) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (2) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (3) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (4) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (5) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (6) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (7) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (8) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (9) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (10) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (11) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (12) Festivali i Letersise ne Medresene e Tiranes (13)