Filluan Regjistrimet në Medresetë

Kanë filluar regjistrimet për provimin e pranimit në të gjitha medresetë për vitin shkollor 2014-2015. Medreseja e Tiranës ( 9- vjeçare dhe e mesme ).Medreseja e Korçës, e Elbasanit , e Beratit dhe e Kavajës do të zhvillojnë provimin e pranimit në ambientet e tyre .

Medresetë me modelin e tyre të arsimit, edukimit dhe sukseset e njëpasnjëshme, kanë kaluar shkollat dhe kolegjet privatë në Shqipëri, me mësimdhënien e shkencave ekzakte në gjuhën Angleze dhe me zhvillimin e mësimit në tre gjuhë të tjera si Turqisht, Arabisht, Shqip, i ka shtuar vlerat dhe ka pasuruar me sukseset e tij historinë e arsimit Shqiptar.

Me ambientet e tyre sociale e komode të kompletuara me të gjitha kushtet bashkëkohore, konviktet e medreseve kanë krijuar mundësinë që nxënësit e largët të mos kenë problem akomodimi, sepse ky shërbim së bashku me tre vakte ushqim i bën studentet të ndjehen si në familjen e tyre.

Medresetë me sukseset e tyre kombëtare dhe ndërkombëtare janë bërë krenaria e Shqipërisë.
E ardhmja varet nga përgatitja e brezave të arsimuar dhe edukuar mirë.

Për tu regjistruar në provimin hyrës në medresetë tona mund që të bëni regjistrimin nëpërmjet internetit dhe nëpërmjet numrave te kontaktit :

kliko për regjistrim

 

Shenim :Data e provimit për shkollën e mesme     dt: 10.05.2014

             Datae provimit për shkollën 9 – vjeçare  dt : 11.05.2014

 

 

Filluan Regjistrimet ne Medresete (0) Filluan Regjistrimet ne Medresete (1) Filluan Regjistrimet ne Medresete (2) Filluan Regjistrimet ne Medresete (3) Filluan Regjistrimet ne Medresete (4) Filluan Regjistrimet ne Medresete (5) Filluan Regjistrimet ne Medresete (6) Filluan Regjistrimet ne Medresete (7) Filluan Regjistrimet ne Medresete (8) Filluan Regjistrimet ne Medresete (9) Filluan Regjistrimet ne Medresete (10) Filluan Regjistrimet ne Medresete (11) Filluan Regjistrimet ne Medresete (12) Filluan Regjistrimet ne Medresete (13) Filluan Regjistrimet ne Medresete (14) SAMSUNG Filluan Regjistrimet ne Medresete (16) Filluan Regjistrimet ne Medresete (17) SONY DSC