Finalja e kampionatit të mini futbollit për shkollat 9-të vjeçare në Medresenë e Kavajës

Në ambientet sportive të Medresesë Hafiz Ali Korça Kavajë u luajt ndeshja finale e kampionatit të mini futbollit midis shkollave XHORXH SOROS dhe 3 DËSHMORËT. Kjo finale ishte kurorëzimi i një etape të gjatë ndeshjesh eliminimi e cila zgjati për një periudhë kohe prej 3 muajsh ku morën pjesë të gjitha shkollat 9-të vjeçare nga rrethi i Kavajës. Kjo ndeshje u ndoq me interes të madh nga stafi i mësuesve dhe nxënësit e të dy shkollave. Kjo finale u fitua nga shkolla 9-të vjeçare XHORXH SOROS.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC