Finalja e kupës 26 marsi

26/03/2015 u zhvillua finalja e Kupës 26 Marsi në kuadër të ditës së demokracisë së qytetit të Kavajës. Finalja u luajt midis Medreses së Kavajës Hafiz Ali Korça dhe Gjimnazit Aleksandër Moisiu. Kjo ndeshje u ndoq me interes nga të dy shkollat. Kjo finale u fitua nga Gjimnazi Aleksandër Moisiu. Në përfundim të ndeshjes u ndanë çertifikata dhe dhurata për të dyja skuadrat.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC