Finalja e Kupës së Pavarësisë dhe Çlirimit të Kavajës

Në kuadrin e muajit të pavarësisë dhe çlirimit të Shqipërisë dhe Kavajës u mbajtën një numër i ndryshëm aktivitetesh sportive që u kurorëzuan me finale midis Gjimnazit Aleksandër Moisiu dhe Medresesë Hafiz Ali Korça që u luajt në stadiumin BESA. Ndeshja ishte e bukur dhe korrekte me shumë raste për të dyja skuadrat. Ndeshja përfundoi me fitoren e Gjimnazit Aleksandër Moisiu me rezultat 3-0. Pas përfundimit të ndeshjes u ndanë certifikata për skuadrën e vendit të parë dhe të dytë.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC Finalja e Kupes se Pavaresise dhe Clirimit te Kavajes (17) Finalja e Kupes se Pavaresise dhe Clirimit te Kavajes (18) Finalja e Kupes se Pavaresise dhe Clirimit te Kavajes (19) Finalja e Kupes se Pavaresise dhe Clirimit te Kavajes (20) Finalja e Kupes se Pavaresise dhe Clirimit te Kavajes (21)