Finalja e Madhe e Festivalit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Në ambientet e Albanian University Berat, Medreseja e Beratit në bashkëpunim me DAR Berat organizoi finalen e Festivalit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.
Të pranishëm në këtë organizim ishin Drejtori i DAR Berat, z. Selman Hodaj, Nënkrytarja e Bashiksë Berat zj. Teuta Mucogllava, drejtues të shkollave, mësues, prindër e nxënës.
Në këtë aktivitet u ndanë çmimet për fituesit e:
a) Konkursit të Esesë:
1. Sara Sinjari (1 Maji)
2. Sara Senko (5 Maj)
3. Adelajda Oruci (1 Maji)
b) Testit Morfo-Sintaksor
1. Selena Kotobelli (28 Nëntori, Kucovë)
2. Xhesika Kodheli (28 Nëntori, Berat)
3. Elisabeta Nuka (Zihni Toska)
c) Testi i Analizës së Veprës Letrare
1. Tatiana Zylyftari (22 Tetori)
2. Sibora Kolldani (Uznovë)
3. Ergisa Rrapaj (22 Tetori)
Juria, pasi ndoqi me kujdes performancat e konkuruesve në interpretimin poetik dhe interpretimin e këngës popullore, shpalli këto fitues:
d) Interpretimi Poetik
1. Eriglena Xhardo (Lapardha)
2. Silvana Hoxha (Mbreshtan)
3. Artiola Kodheli (Ajet Xhindole)
e) Këngët Popullore
1. Fjorda Sylari (Ajet Xhindole)
2. Meri Duhanxhi (Ajet Xhindole)
3. Sako Kasa (Poshnje)
Të gjithë fituesit u vlerësuan me certifikatë vlerësimi, medalje dhe 5.000, 3.000, dhe 2.000 leke (vendi i parë, i dytë, i tretë).
Medreseja e Beratit falenderon të gjithë nxënësit pjesëmarrës në këtë festival dhe mësuesit përkatës.

Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (1) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (2) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (3) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (4) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (5) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (6) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (7) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (8) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (9) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (10) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (11) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (12) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (13) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (14) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (15) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (16) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (17) Finalja e Madhe e Festivalit te Gjuhes Shqipe dhe Letersise (18)