Fiter Bajrami

Sot me rastin e festes se Fiter Bajramit u priten vizita. Drejtori i shkolles z. Yakup Şahin dhe myftiu i Elbasanit z. Agim Duka priten kreret e kishes ortodokse, kreret e kishes katolike te Elbasanit, kryetarin e bashkise z. Qazimi Sejdini si dhe deputetet z. Aurel Bylykbashi dhe z. Luçiano Boçi. Te pranishmit uruan besimtaret per festen.

fotograf 1 (12) fotograf 1 (11) fotograf 1 (9) fotograf 1 (5) fotograf 1 (4) fotograf 1 (3) fotograf 1 (1)