Medreseja e Kavajës fiton medalje argjendi në INEPO

Një ëndërr e cila shfaqej në mendjet dhe zemrat e dy nxënësve të klasës së dhjetë Emirjan Ozuni dhe Enris Çaça tashmë është realitet. Ata së bashku me mësuesin e tyre M. Salih Ergun ja arritën që të fitojnë medalje argjendi në konkursin rëndësishëm ndërkombëtar INEPO të organizuar në Azerbajxhan. Midis 51 shteteve konkurentë dhe prej më shumë se 80 projekteve ata arritën të renditen krenarë ndër më të mirët duke ngritur lartë nderin e tyre, qytetit të Kavajës por dhe Shqipërisë. Dija dhe shkenca për ne janë motive të skalitura thellë në mendjet e zemrat tona,prijëse të rrugëtimit tonë në të ardhmen e ndritur të këtij vendi.

Fitues ne INEPO (1) Fitues ne INEPO (2) Fitues ne INEPO (3) Fitues ne INEPO (4) Fitues ne INEPO (5) Fitues ne INEPO (6) Fitues ne INEPO (7) Fitues ne INEPO (8) Fitues ne INEPO (9) Fitues ne INEPO (10) Fitues ne INEPO (11) Fitues ne INEPO (12)