Fituesit e medaljeve, të ftuar në programin televiziv “Wake Up”

Dy nxënësit e Medresesë Erald Fezullau dhe Erion Rika të shoqëruar nga mësuesi i tyre Dorjan Burrnazi ishin të ftuar në programin “Wake Up” për të folur për suksesin e arritur në olimpiadat shkencore në SHBA. Përgjatë programit u fol për punën përgatitore, përballjen me projektet e tjera në olimpiada dhe gjithashtu projekte për të ardhmen. Suksese të këtilla, të cilat janë kthyer në traditë tashmë për Medresenë, janë përfaqësime jo vetem në rang shkolle, por në evenimente të këtilla edhe në rang kombetar, prandaj pjesmarrja në programe të këtilla është një vlerësim i veçantë për nxënesit dhe shkollën tonë.

Fituesit e medaljeve (1) Fituesit e medaljeve (1) Fituesit e medaljeve (2) Fituesit e medaljeve (3)