Panairi Shkencor në Medresenë e Tiranës (FOTO LAJM)

Medreseja e Tiranës në vazhdën e traditave të bukura të…

Panair shkencor 2012 - KAVAJE (FOTO LAJM)

Medreseja  Hafiz Ali Korça  zhvilloi një panair shkencor…
,

OLIMPIADA SHKENCORE (FOTO LAJM)

Sot me datë 21 Prill 2012 ne shkollën tonë është zhvilluar…

Java e Biologjisë (FOTO LAJM)

Një prej javeve të lëndëve shkencore është edhe java e…

VIZITA E MEDRESESE SE TIRANES NE AMBASADEN AMERIKANE (FOTO LAJM)

Ne date 11 prill 2012, nje grup nxenesish bashke me drejtoret…

Seminar Trajnimi

Fondacioni "SEMA" ne bashkepunim me universitetin "BEDER" organizoi…

Dita Pi

Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne…

Kryeministri Sali Berisha dhe Kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli vizitojne stadin tone ne panajirin e veres.

Festa e veres e cila si çdo vit organizohet ne qytetin e Elbasanit…